Nelf Nelfamur Topcoat AC

82,28216,86 incl. BTW

Professionele, duurzame, zijdematte en elastische dispersiemuurverf voor binnen en buiten. Duurzame afwerking met uitstekend kleurbehoud. Als je vragen hebt over dit product of welk product het beste is voor jou karwei, vraag het even via de chat, we staan voor je klaar.

Artikelnummer: n. v. Kategorien: ,
Leeren

Welke kleur? *


Bijv. Ral 3026, Gamma Sneeuwkristal of Sikkens G2.49.52

Warenkorb anzeigen

Professionele, duurzame, zijdematte en elastische dispersiemuurverf voor binnen en buiten. Duurzame afwerking met uitstekend kleurbehoud.

  • Is een bijna reukloze verf
  • Oplosmiddelvrije verf
  • Deze verf heeft een uitstekend kleurbehoud

Voor het afwerken van buitengevelvlakken waar hoge eisen aan worden gesteld maar ook in binnen situaties zoals het afwerken van glasweefsel of wanden van trappenhuizen, sanitaire ruimten, keukens en andere ruimtes waar hoge eisen worden geseteld en waar een zijdemat oppervlak de beste oplossing is. Nelf Nelfamur Topcoat AC is een oplosmiddelvrije muurverf die een zeer mooi egaal, zijdemat resultaat opleverd. De Topcoat AC leent zich uitstekend om zonder aanzetten de meest uiteenlopende ondergronden voor zwel binnen als buiten perfect af te werken.

Gebruik

Binnen en buiten

Glansgraad

Zijdemat

Kleuren

Wit en kleuren uit het kleurmengsysteem

Houdbaarheid

In gesloten originele verpakking en bij vorstvrije opslag tenminste 12 maanden houdbaar

Hoeveelheid

Emmer van 5 liter en 10 liter

Rendement

Circa 8-10 vierkante meter per liter. Dit is sterk afhankelijk van de zuiging en ruwheid van de ondergrond, de aangebrachte laagdikte, het gebruikte gereedschap en van de omstandigheden bij het aanbrengen.

2 Bewertungen für Nelf Nelfamur Topcoat AC

Es gibt noch keine Bewertungen.

Nur angemeldete Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, dürfen eine Bewertung abgeben.

Keine Rezensionen vorhanden