Renovlies 100m2
Nelf Nelfamur Mat BB
Renovlies structuur
Anza SAM prof beugel grijs.png
Anza Micmex Verfroller

Renovlies Pakket 100m2 | 150g | Beste

0 van 5

339,00 incl. BTW

SKU: N/B Categorie:
Wissen

Welke kleur? *


Bijv. Ral 3026, Gamma Sneeuwkristal of Sikkens G2.49.52

Beschrijving

Renovlies Pakket 100m2 – 150 gram/m2

Dit pakket bevat alles om 100 vierkante meter te kunnen behangen met renovlies en het in een matte kleur naar keuze te schilderen. Zo kun je makkelijk aan de gang, zonder iets te vergeten. En niet te vergeten, voor de allerscherpste prijs van Nederland! Ma-Do vóór 14.30 besteld is morgen aan de slag. Vr-Zo besteld = dinsdag geleverd. 

 

In dit pakket:

100m2 Woodfield w1499 | Dit is een absolute top renovlies van Woodfield met een gewicht van 150g/m2. Een sterk product met een mooie gladde afwerking.

2x 10 liter Nelf Nelfamur Mat BB | Deze professionele verf van de Nederlandse fabrikant Nelf geeft een prachtige matte afwerking en is schrobvast zodat hij ook schoongemaakt kan worden. Minder bekend bij de consument, maar ontzettend veel gebruikt bij de professional. Lees hier meer over Nelf Mat BB. Dit is genoeg om 2x een laag aan te kunnen brengen op 100m2 renovlies. Je bent het resultaat van producten van Nelf vast wel is ooit tegengekomen, in Walibi zie je het bijvoorbeeld overal om je heen.

2x 10kg Semin Toile de Verre Glasweefsellijm | Speciale lijm voor glasweefsel, waar ook renovlies onder valt. is reukloos, dus fijn om mee te werken. Werkt makkelijk en snel en laat niet meer los! Wordt veel gebruikt door de professionele schilder. Meer dan genoeg lijm voor 100m2.  Lees hier meer over Semin Toile de Verre Glasweefsellijm.

1x Aandrukspatel

1x Breekmesje (in de volksmond Stanleymesje genoemd)

1x Beugel + 1x Anza Behangroller van 24cm + 2x Anza Micmex Platinum verfroller 18cm

De Micmex verfoller is een absolute topper om muurverf mee op het renovlies te schilderen. Geeft een mooi effect wat niet te glad is, perfect om stucwerk na te bootsen. Lees hier meer over de Anza Micmex Platinum verfroller

Deze producten kosten los €444,16 zonder pigment (wit) en op kleur – wij kunnen je dit pakket voor 100m2 aanbieden voor €339. Een korting van maar liefst 23%!

Je hoeft alleen nog maar de kleur van de verf in te vullen in het vakje onder “Zelf Kleur Kiezen”. Dit kan elke lichte kleur van elke fabrikant zijn. Onze mengmachines kunnen alle kleuren van alle fabrikanten en kleurwaaiers maken.

 

Gladde muren zonder dat er een stukadoor aan te pas komt? Dan heb je Renovlies nodig.

Met Renovlies kun je het strakke effect van stucwerk nabootsen. Het is tegenover de stucadoor erg goedkoop en makkelijk om mee te werken.  Je kunt er voor kiezen om het zelf op te hangen wat zeker niet al te moeilijk is, of je laat een professionele behanger komen (een schilder kan dit vaak voor je doen). Maar wees gerust, het is echt niet moeilijk. Renovlies is perfect overschilderbaar. Hierdoor krijg je de mooie structuur van stucwerk plus je eigen gekozen kleur.

Heb je vragen?

We staan altijd voor je klaar in de chat rechtsonder in beeld, dus vraag maar raak.

Extra informatie

Kleur

Wit geen pigment, Zelf kleur kiezen

Marcel Van beek
Marcel Van beek
Beoordelaar
5/5
4 weken geleden
Anoniem
Anoniem
Beoordelaar
5/5
4 weken geleden
Unal B.
Unal B.
Beoordelaar
5/5

Het product en de levering zijn uitstekend, bedankt

1 maand geleden
Patrick
Patrick
Beoordelaar
4/5
1 maand geleden
Patricia Ide
Patricia Ide
Beoordelaar
4/5
2 maanden geleden
marcel
marcel
Beoordelaar
5/5

contact makkelijk gemaakt goed en vriendelijk geholpen

2 maanden geleden
Maurice
Maurice
Beoordelaar
5/5

Prima geregeld, snelle levering

3 maanden geleden
Anoniem
Anoniem
Beoordelaar
5/5

Prima!

4 maanden geleden
Johan
Johan
Beoordelaar
5/5

Communicatie snel en duidelijk. Levering op de afgesproken tijd.

4 maanden geleden